Zoetermeer ZH, NL
+31629139272
info@amorfati-coaching.nl

Meer …

Op deze pagina deel ik sites van andere organisaties:

Het Leontienhuis

Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Daarnaast wil het Leontienhuis mensen met een eetstoornis motiveren richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Ervaringsdeskundigheid is de basis van de ondersteuning door vrijwilligers die zelf hersteld zijn van een eetstoornis. Kernwoorden hierbij zijn: begrip, erkenning, herkenning en gelijkwaardigheid.

http://www.leontienhuis.nl/programma/ondersteuning-ouders-naasten

Stichting Kiem

Stichting Kiem luidt de noodklok en staat op om de impact van eetstoornissen te minimaliseren. Dat doen we door betere vroeg signalering en hulp te organiseren. Zodat (jonge) mensen die kampen met een eetstoornis weer kunnen groeien, bloeien en dus ‘ontkiemen’. Zodat zij en hun naasten weer vooruit kunnen.

Stichting Kiem – Verder met een eetstoornis

Proud2bme

Proud2Bme is sinds 2009 de grootste online hulpsite van Nederland en België met meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. De site is er voor iedereen die problemen heeft met zelfbeeld, eten en aangrenzende problematiek. Op Proud2Bme worden dagelijks blogs en interviews geplaatst over eetproblemen, psychische problemen, gezondheid, gezond eten en zelfacceptatie. Via het forum en de chat kan je in contact komen met lotgenoten en steun krijgen van ervaringsdeskundigen en professionals voor jouw problemen.

https://www.proud2bme.nl/ouders

Eetstoornisvrij

Is een web-site met als doel het geordend aanbieden van links en informatie betreffende eetstoornissen en zaken die daar nauw mee verbonden zijn.

https://www.eetstoornisvrij.nl/Home/

Weet

De landelijke patiëntenvereniging

https://weet.info/hulp-voor-de-omgeving/waar-let-je-op-bij-hulp/welke-hulp-is-er-voor-ouders-partners

Naasten in kracht

Naasten in Kracht is een initiatief van 9 cliënten- en familieorganisaties in de ggz.

https://naasteninkracht.nl/eetstoornissen

Kenniscentrum kinder- en jeugdpsychiatrie

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is een landelijke netwerkorganisatie die garant staat voor de kennispositie van de gespecialiseerde jeugd-ggz en bijdraagt aan de beste jeugdhulp voor jeugdigen met ernstige psychische problemen.

https://www.kenniscentrum-kjp.nl/ouders-jongeren/eetstoornissen/